Agile Management

Želite da Agilni Menadžment unapredi vaše poslovanje?

Kako Agilni menadžment može da pomogne mojoj kompaniji?

Agilni mindset je novi pravac organizacione kulture i u potpunosti se oslanja na Menadžment 4.0 koji nam govori da je hiperpersonalizacija odnosa i ekonomija doživljaja usmerena ka krajnjem kupcu, a ono na čemu svaki biznis treba da se zasniva. Akcenat više nije na proizvodu ili usluzi koju isporučujemo, već emocionalna vrednost i iskustvo pojedinca postaju naše merilo vrednosti. Uvođenjem Agilnog menadžmenta jačate vaš tim i optimizujete procese.

U kojim sve industrijama agilni menadžment može da donese rezultate?

Agilni menadžment je potekao iz IT sveta ali posle sjajnih rezultata i iskustava koje je doneo svojom primenom, upotreba se proširila na praktično sve industrije. Svaka firma ili kompanija je “priča za sebe” i potrebno je uraditi analizu posle koje tačno znamo gde bi upotreba ove savremene metode mogla najviše da doprinese razvoju kompanije. 

Kontaktirajte nas putem formulara ili nas pozovite na broj telefona: +38160/4243888

Statistika, podaci

Oko 92% od 500 Senior Executiva anketiranih iz celog sveta reklo je da veruje da je organizaciona Agilnost presudna za poslovni uspeh. (izvor: Forbes Insights, 2017)

82% ispitanika veruje da je sposobnost primene Agilnih pristupa važna za sprovođenje strateških inicijativa. (izvor: Forbes Insights, 2017)

Gotovo 1 od 4 kompanija sa najboljim performansama koje je anketirao PMI završilo je projekte pomoću Agile ili hibridnog pristupa. (izvor: Project Management Institute, 2018)

Kompanije koje primenjuju Agile

Dostupni programi - Edukacije

Saznajte više o našim programima koje nudimo kroz online edukacije

CAF

(Certified Agile/Scrum Foundation)
Polaznici se na ovoj edukaciji upoznaju sa Agilnom filozofijom, upoznaju Scrum praksu i dobijaju sve potrebne alate, znanja i tehnike koje mogu odmah da primenjuju u praksi.

CAP-SM

(Certified Agile Practicioner-Scrum Master)
Polaznici na ovoj edukaciji stiču sva neophodna znanja i veštine kako bi bili spremni za Scrum Master poziciju.

CACP

(Certified Agile Company)
Edukacija namenjena kompanijama koje žele da urade kompletnu Agilnu transformaciju svog poslovanja.

Zakažite besplatne konsultacije